9 antwoorden op “Contact”

 1. Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Eva Mooren. Zij heeft mij enorm geholpen met de verhuizing. Ik ben alleenstaand en er komt heel veel op je af als je wilt verhuizen. Eva dacht mee met de te nemen acties. Zelfs met het uitzoeken van laminaat heeft ze geholpen. Ik kreeg een draaiboek verhuizing. Daar stonden alle aandachtsgebieden in. Ze hielp mij een goede verhuizer te vinden `joy2 move` waar ik ook heel tevreden over ben. Ze hielp mij met inpakken in het oude huis en uitpakken in het nieuwe huis. Zij gaf mij rust en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. Kortom een aanrader voor iedere senior. Ze heeft zelfs oude gordijnen gewassen. Kortom een top service. Ik was en ben nog steeds blij met haar.

 2. Eva Mooren heeft ons geholpen inzichtelijk te maken welke huishoudelijke taken eruit gevoerd moeten worden om een schoon en opgeruimd huis te krijgen en houden. Na een verhuizing van 2 stads appartementen naar een 2 onder een kap woning met een grote tuin was een andere aanpak qua schoonmaaktaken vereist. Eva heeft in haar intake goed de behoefte uitgevraagd en vervolgens een schema gemaakt die nabesproken werd. Zo konden er alsnog aanpassingen vanuit onze zijde gemaakt worden. Nu hebben we een fijn schema waarop zowel de basis schoonmaaktaken als de incidentele taken staan vermeld ingedeeld naar ruimte. We zijn hier erg blij mee alsmede met de tips over de aanpak van bv. het schoonhouden van het laminaat en de cv.

 3. Wat ben ik blij met Eva als mijn opruimcoach.
  Al bij de opruimscan voelde ik echt een klik met haar en gaf ze praktische tips waar ik direct iets mee kon.
  Naast het geven van handige tips helpt ze met het inplannen en opdelen van een klus in kleine stapjes waardoor ze het overzichtelijk en tot een “makkie” maakt.
  Samen met Eva is opruimen en ordenen weer leuk geworden.

 4. Ellen Kuppens raadt Verhuiscoach en Opruimbegeleiding aan.

  Eva heeft mij geholpen om ons huis verkoop en fotoshoot klaar te maken
  Met hele praktische tips, en het gewoon ook even helpen meteen aan te pakken, heeft Eva me enorm geholpen.
  Eerlijke feedback en niet betuttelend, wat bij mij averechts zou werken.
  TOP en goed resultaat…. 12 kijkers voor ons huis!

 5. Wat was het fijn om in contact te komen met Eva. Wat een leuk persoon om mee samen te werken. Samen met Eva heb ik per ruimte beken wat de knel punten waren. Na onze recente verhuizing, had ik niet veel energie meer en was het even nodig om were orde op zaken te stellen. Eva heeft hele praktische handvatten en tips gegeven, waardoor ik weer inzicht kreeg in zaken. Het gaf me een boost om oa mijn trapkast, ouder slaapkamer én de waskamer met hele simpele wijzigingen & opbergers te ordenen. Wat fijn om de verschillende ruimtes in te lopen en in één oogopslag alles te kunnen vinden!

 6. En dan sta je voor het feit dat je als ouderenadviseur een klant mag verhuizen naar de Grevelingen. Al gauw kwam ik er achter dat ik dat niet in mijn eentje kon dus heb ik Eva ingeschakeld. Eva was in staat om mijn klant te ontzorgen, wat bij een mevrouw van 86 zeker nodig is. Vervolgens heeft Eva de volledige verhuizing op zich genomen. Zonder de inzet van Eva had ik dit niet aangedurfd. Eva bedankt voor de vlotte samenwerking.

 7. Zonder waarde oordeel en zonder te veroordelen!
  Eva is een ongelooflijk mooie, leuke en gezellige persoonlijkheid die je door tips en tricks snel en gemakkelijk leert organiseren!
  Wat een enorm leuke ervaring! Nooit gedacht dat opruimen en ontspullen zo leuk en makkelijk zou zijn!

 8. Ineke Peters raadt Verhuiscoach en Opruimbegeleiding aan
  Het is fijn om met Eva te ontspullen en op te ruimen. Ze heeft me intussen ook geweldig geholpen bij mijn verhuizing. Aan het eind van de verhuisdag bleek ze zelfs mijn bed al te hebben opgemaakt! Ze werkt heel hard en geeft allerlei handige tips waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Voor mij erg motiverend!

 9. Eva heeft mij geholpen met opruimen. We waren 2 jaar geleden heel hectisch verhuisd. Alles was overal neergezet. Ik heb zo goed en zo kwaad als het ging de dozen en zakken gezocht met spullen die wij als gezin nodig hadden, maar de bijkeuken, voorkamer, overloop en 1 van de kinderkamers stonden vol met spullen. Ik werd er moedeloos en erg gedemotiveerd van als ik de zooi zag. Naast werk, net als mijn man, zijn wij ook druk met onze kinderen. Dus er was voor mijn gevoel ook geen tijd om het op te ruimen. En als ik een dag vrij was, lukte het niet om mijzelf te motiveren. Of überhaupt te bedenken hoe ik dit ging aanpakken. Het was zó veel. Zo veel dozen en losse spullen en zo ongeorganiseerd.
  Uiteindelijk heb ik Eva gevonden en zij heeft mij echt geholpen om orde op zaken te stellen. Echt heel fijn. Het kost wel even wat geld, maar dat is het echt waard. Ik geniet van de structuur en dat alles nu een vaste plek heeft. En wat met name belangrijk is, is dat mijn man en kinderen weer in een opgeruimd huis leven. Dus top! Bedankt Eva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *