In 5 dagdelen deze bomvolle zolder in basis, op orde

Hulp vragen, de stap durven zetten, het aanpakken (ik kan ze maar net bijhouden) het maken van keuzes en het doorzetten, óók als ze moe is. Ik ben zo ontzettend trots op haar!  De blijheid als daar het handgemaakte kastje van opa tevoorschijn komt. Nu zichtbaar, met functie en in gebruik.

Een aparte spellenkast voor haar zoon, haar pick-up en platen, ze kan ze weer gaan afspelen. Gesorteerd in doorzichtige plastic bakken zitten kerst- en verkleedspullen.

Zo heerlijk om getuige te mogen zijn bij dit proces en veel resultaat te zien. Nog 1 werksessie te gaan, en dan is deze zolder in de basis op orde.

Door op te ruimen heeft ze er een verdieping bij gekregen en heeft ze haar huis vergroot. Een stuk uit het verleden is mee verwerkt, door spullen van vroeger door te spitten. Er komt letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Ze heeft dan ook afstand kunnen doen ongeveer de helft van haar spullen. Complimenten!

 

Wat heeft dit haar gekost? Ze heeft gebruik gemaakt van het;

‘Samen er tegenaan’ pakket van 5x 3 uur coaching a  € 750,- totaal.

Wat zit daarbij?

  • Kennismaking
  • 21% btw
  • Reiskosten binnen een straal van 30 kilometer rondom Den Bosch
  • Kleine organizing materialen zoals labels, etiketten, mandjes en vuilniszakken
  • Wegbrengen van spullen voor de kringloop of stort. Op de voorwaarde dat ik met de auto dichtbij je woning kan parkeren.

Note; mensen vragen me vaak hoeveel tijd er nodig is om iets op te ruimen. Omdat ik afhankelijk ben van jouw belastbaarheid en snelheid van beslissen, kan ik dat van tevoren niet zeggen. Na een paar werksessies samen aan de slag heb ik daar meer zicht op.