Gratis opruimscan

Gratis opruimscan 

Meer rust in je huis en je hoofd?

Je wilt graag opruimen alleen weet je niet waar te beginnen. Je wilt weer lekker slapen ‘s-nachts of vrienden uitnodigen bij je thuis. Pak hier je kans en maak een goede opruimstart. Met opruimen, administratie ordenen en plannen. Of opruimen rondom een verhuizing of overlijden. 

Samen bekijken we waar je tegenaan loopt. Je krijgt tips waarmee je zelf meteen aan de slag kunt. Het werkt motiverend als er iemand met je meedenkt, helpt met het nemen van beslissingen en zich afstemt op wat voor jou belangrijk is.  Uitgangspunt is dat het voor jou werkt!

Samen kijken we naar:

  1. Waar ligt jouw grootste knelpunt?
  2. Hoe zet je de eerste stap?
  3. Handvatten om mee verder te kunnen
  4. Hoe kom je bij jouw einddoel?

Vind je het moeilijk om te beginnen? Samen doen werkt!

Kennismaking

 

 

 

 

* indicates required

Schrijf je hieronder in voor de gratis opruimscan:

Duur: 45 – 60 minuten

Eva Mooren – opruim-en verhuiscoach gebruikt deze informatie alleen om je op de door jou aangegeven manier te benaderen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Mooie reacties van anderen

Als verstokte chaoot raakte ik lichtelijk in paniek toen ik, niet onverwacht maar toch nog vrij plotseling, voor een verhuizing kwam te staan. Alleenstaande mama met twee pubers en drie huisdieren en heeel veel spullen. En toen was daar Eva, rustig, duidelijk, zonder oordeel maar wel mét humor, die de eerste stappen met me zette om te ontspullen en te plannen. Aangezien de afstand van Den Bosch naar ons huis best groot is, heeft ze zich middels videobellen eerst een beeld gevormd van ons huis en de meest uitdagende plekken. Ik kreeg een aantal voorbereidende taken en daarna hebben we een hele dag samen hard gewerkt aan het opruimen van de zolder.
Praktische tips om zelf verder te gaan, een hart onder de riem en een vinger aan de pols, een verhuisplan en een stukje agendering.. Het zat er allemaal bij.
Op het einde nog een mooie spreuk mogen trekken uit haar zelfontworpen kaartenset.: “Actie is de brandstof voor voldoening.”
Bedankt Eva! Dankzij jou is er nu gestructureerde actie😃

vanwege alle corona maatregelen heb ik een online sessie gedaan.
Eva keek mee en gaf fijne tips om in mijn chaos weer wat orde te scheppen. Eva neemt alle tijd voor je en luistert naar jouw behoefte.
ik heb dit als zeer prettig ervaren en raad iedereen die niet weet waar te beginnen een sessie met Eva aan!
sinds mijn sessie ben ik doorgegaan waar we gebleven waren en mijn huis wordt steeds meer geordend. Bedankt voor je hulp Eva!

Eva heeft mij geholpen met het ordenen van de administratie. Ik zag hier erg tegenop omdat de berg steeds groter en onoverzichtelijke werd. Met de tips vooraf kon ik alvast wat selecteren in de stapels en door de gestructureerde aanpak kreeg ik gelukkig wat rust en overzicht.
Daarna hebben we nog een start gemaakt met het opruimen van een kast in huis. Ik zag dit aanvankelijk niet zo zitten want er moesten nog verschillende plekken in huis aangepakt worden. Door een kleinere stap te maken met een gedeelte van een kast kreeg ik er gelukkig wel weer zin in. Wat mij ook heel erg geholpen heeft is dat Eva voor mij als een soort stok achter de deur wel een contact-moment inlaste om te informeren hoe het ging. Dit alles op een prettige, ontspannen manier. I.v.m. de corona crisis zijn we via videobellen te werk gegaan. Dat was in het begin even wennen maar door de voorbereiding en tips vooraf verliep dit heel goed gelukkig. Kortom: blij met Eva! Het voelt goed dat ik eindelijk de stap heb gezet om hulp in te schakelen en mezelf de opruimsessies met Eva cadeau heb gedaan.