Speciale opruimactie

Goede Opruimstart voor €119 incl. btw

(normaliter 149,-)

2,5 uur samen aan de slag met opruimen!

Zit je al lang tegen die ene opruimklus aan te hikken? En lukt het steeds niet om te beginnen?

Pak dan nu de koe bij de horens en maak gebruik van deze speciale actie. Samen gaan we aan de slag. Je leert hoe je kunt opruimen en ik help je bij het nemen van beslissingen. Zodat je door de bomen het bos weer gaat zien.

Meer rust in je huis én in je hoofd

Chaos in je huis is er niet voor niks. Het gebeurt ook niet van de ene op de andere dag. Jij bent misschien die drukke moeder, die alle ballen hoog moet houden. Of misschien ben je gestopt met opruimen toen je zelf in een burnout belandde. Of misschien ben je gestopt met opruimen omdat je gewoon niet weet waar je de tijd vandaan moet halen. Of misschien ben je gestopt met opruimen omdat je je kinderen belangrijker vindt (wat nog voor meer chaos zorgt…). Of misschien ben je gewoon niet zo goed met structuur aanbrengen. Of misschien vind je het gewoon niet leuk en schuif je het daarom steeds voor je uit.

Misschien voel je je al maanden ongelukkig en vreet het energie.

Als je dit leest, weet dan – je bent niet de enige! Met jou zijn er nog velen anderen die moeite hebben met opruimen, waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Je hebt gewoon een beetje hulp nodig. Je hoeft het niet langer alleen te doen!

Een opgeruimd huis geeft een blij gevoel. Dagelijks profiteer je van het resultaat, het geeft rust en overzicht.

We doen het samen!

Ik ben Eva en ik vind het heerlijk op orde te scheppen in chaos, daar structuur in aan te brengen. En vooral om dit samen met jou te mogen doen. Echt zinvol bezig zijn met iets wat er wezenlijk toe doet voor iemand. Daar gaat mijn energie van stromen.

 

Als feedback van mijn klanten krijg ik vaker terug dat ik niet oordeel, mensen in hun waarde laat, empatisch en duidelijk ben.

OpruimsessieAls opruimbegeleider kan ik je helpen met:

  • Het maken van keuzes bij het opruimen van spullen
  • Het leren opruimen en praktisch inrichten van ruimten (o.a. keuken, kasten, administratieplek)
  • Ervoor zorgen dat spullen een logische en vaste plek krijgen
  • Interne verhuizingen, zoals het wisselen van functies van verschillende kamers
  • Achterstallige opruimklussen

 

We gaan samen aan de slag:

  • We kijken met welk deel van het huis we starten
  • We zoeken uit welke spullen je wil houden en welke niet. Jij bepaalt wat weg kan en wat niet.
  • Al jouw spullen krijgen een logische plek, volgens een methode en structuur zodat jij dit later zelf kunt volhouden
  • De ruimtes kun je weer optimaal gebruiken

KringloopEen opgeruimd huis zorgt voor rust

Een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd! Wellicht schaamde jij je wel en durfde jij nooit meer familie of vrienden uit te nodigen. Dat is nu verleden tijd. Je verdient het om een prettige leefomgeving te hebben, voor jou en de rest van je gezin.

Eerst kennismaken

Wees gerust, ik kom altijd eerst even bij je thuis langs om kennis te maken. Zodat je kunt kijken of het goed voelt. Pas daarna beslis je of je samen aan de slag wilt.

Praktisch

We bepalen eerst samen waar we mee aan de slag gaan. Dan plannen we een datum en kom ik naar je toe! Vervolgens gaan we 2,5 uur aan de slag. We ruimen samen op en ik geef je tips over hoe je dit in de toekomst kunt doortrekken naar andere gedeeltes van je huis en in je leven.

Normaal kost de Opruim Start €149, met de voorjaarsactie betaal je slechts €119.

Schrijf je in voor jouw Opruim Start voor slechts €119!

Deze actie loopt tot 31 januari 2021

* indicates required

Wat anderen vonden:

Pien 

“Eva was en is voor mij een prima opruimcoach. Ze is vriendelijk, tactvol, niet betuttelend en heel praktisch ingesteld. Ze maakt een opruimklus overzichtelijk, brengt er structuur in aan , deelt die in blokken en geeft goede tips voor het indelen en ordenen van de spullen. Ondertussen houdt ze je goed in de gaten ( moe, dorst, impact van een en ander) en moedigt je aan.
Ze geeft huiswerk in overleg en tips voor het afvoeren van bruikbare spullen. En wat ik heel fijn vind, is dat ze meteen veel spullen afvoert en afgeeft bij de kringloop en de milieustraat. Ik ben daarna heel blij,trots en voldaan!!!Ik had door omstandigheden al jaren bepaalde delen van mijn huis niet meer grondig opgeruimd en zag daar als een berg tegenop. Ik had ooit aan een workshop van Eva meegedaan en daardoor kwam ik een jaar later op het idee haar in te schakelen. Het was een hele stap, maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad.!!!!! Het is ontzettend fijn om op te ruimen met iemand samen, die de chaos kan overzien, een onpartijdig iemand, waarbij je je op je gemak voelt. Echt een aanrader!!!!”

Ingeborg

Wat ben ik blij met Eva als mijn opruimcoach.
Al bij de opruimscan voelde ik echt een klik met haar en gaf ze praktische tips waar ik direct iets mee kon.
Naast het geven van handige tips helpt ze met het inplannen en opdelen van een klus in kleine stapjes waardoor ze het overzichtelijk en tot een “makkie” maakt.
Samen met Eva is opruimen en ordenen weer leuk geworden

Ellen Kuppens

Eva heeft mij geholpen om ons huis verkoop en fotoshoot klaar te maken
Met hele praktische tips, en het gewoon ook even helpen meteen aan te pakken, heeft Eva me enorm geholpen.
Eerlijke feedback en niet betuttelend, wat bij mij averechts zou werken.
TOP en goed resultaat…. 12 kijkers voor ons huis!

Charlotte

Zonder waarde oordeel en zonder te veroordelen!
Eva is een ongelooflijk mooie, leuke en gezellige persoonlijkheid die je door tips en tricks snel en gemakkelijk leert organiseren!
Wat een enorm leuke ervaring! Nooit gedacht dat opruimen en ontspullen zo leuk en makkelijk zou zijn!

Cor Kluijtmans

En dan sta je voor het feit dat je als ouderenadviseur een klant mag verhuizen naar de Grevelingen. Al gauw kwam ik er achter dat ik dat niet in mijn eentje kon dus heb ik Eva ingeschakeld. Eva was in staat om mijn klant te ontzorgen, wat bij een mevrouw van 86 zeker nodig is. Vervolgens heeft Eva de volledige verhuizing op zich genomen. Zonder de inzet van Eva had ik dit niet aangedurfd. Eva bedankt voor de vlotte samenwerking.

Joop van der Waart

Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Eva Mooren. Zij heeft mij enorm geholpen met de verhuizing. Ik ben alleenstaand en er komt heel veel op je af als je wilt verhuizen. Eva dacht mee met de te nemen acties. Zelfs met het uitzoeken van laminaat heeft ze geholpen. Ik kreeg een draaiboek verhuizing. Daar stonden alle aandachtsgebieden in. Ze hielp mij een goede verhuizer te vinden `joy2 move` waar ik ook heel tevreden over ben. Ze hielp mij met inpakken in het oude huis en uitpakken in het nieuwe huis. Zij gaf mij rust en vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. Kortom een aanrader voor iedere senior. Ze heeft zelfs oude gordijnen gewassen. Kortom een top service. Ik was en ben nog steeds blij met haar.