Gratis Verhuisscan

Verhuisscan 

ook online

Op orde voor, tijdens en na je verhuizing

inpakkenGa je binnenkort verhuizen en geeft dit jou ook zo’n stress? Weet je niet waar je moet beginnen met het organiseren van je verhuizing?

Pak hier je kans en maak een goede verhuisstart. Zodat je weet waar en hoe je moet beginnen met het organiseren van jouw verhuizing.

Verhuisscan

uitpakkenSamen bekijken we waar je tegenaan loopt. Zodat je weet welke eerste stappen je moet zetten om jouw verhuizing goed te laten verlopen. Het werkt motiverend als iemand met jou meedenkt en zich op jou afstemt. Een goed verhuisbegin, is het halve werk.

Schrijf je hieronder in voor de verhuisscan. Samen kijken we naar:

  • Waar ligt jouw grootste knelpunt?
  • Hoe zet je de eerste stappen in jouw verhuizing?
  • Handvatten om mee verder te kunnen
  • Hoe kom je bij jouw einddoel?

Gun jezelf een ontspannen verhuizing en vraag de verhuisscan aan.

Duur: 60 minuten

* indicates required
Vink dit aan om ook om de paar maanden een uitgebreide nieuwsbrief te ontvangen met tips over opruimen, verhuizen en rust in je hoofd.

Je kunt je altijd uitschrijven onderaan iedere mail.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.

Mooie reacties van anderen:

Als verstokte chaoot raakte ik lichtelijk in paniek toen ik, niet onverwacht maar toch nog vrij plotseling, voor een verhuizing kwam te staan. Alleenstaande mama met twee pubers en drie huisdieren en heeel veel spullen. En toen was daar Eva, rustig, duidelijk, zonder oordeel maar wel mét humor, die de eerste stappen met me zette om te ontspullen en te plannen. Aangezien de afstand van Den Bosch naar ons huis best groot is, heeft ze zich middels videobellen eerst een beeld gevormd van ons huis en de meest uitdagende plekken. Ik kreeg een aantal voorbereidende taken en daarna hebben we een hele dag samen hard gewerkt aan het opruimen van de zolder.
Praktische tips om zelf verder te gaan, een hart onder de riem en een vinger aan de pols, een verhuisplan en een stukje agendering.. Het zat er allemaal bij.
Op het einde nog een mooie spreuk mogen trekken uit haar zelfontworpen kaartenset.: “Actie is de brandstof voor voldoening.”
Bedankt Eva! Dankzij jou is er nu gestructureerde actie😃

Ineke Peters raadt Verhuiscoach en Opruimbegeleiding aan
Het is fijn om met Eva te ontspullen en op te ruimen. Ze heeft me intussen ook geweldig geholpen bij mijn verhuizing. Aan het eind van de verhuisdag bleek ze zelfs mijn bed al te hebben opgemaakt! Ze werkt heel hard en geeft allerlei handige tips waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Voor mij erg motiverend!

En dan sta je voor het feit dat je als ouderenadviseur een klant mag verhuizen naar de Grevelingen. Al gauw kwam ik er achter dat ik dat niet in mijn eentje kon dus heb ik Eva ingeschakeld. Eva was in staat om mijn klant te ontzorgen, wat bij een mevrouw van 86 zeker nodig is. Vervolgens heeft Eva de volledige verhuizing op zich genomen. Zonder de inzet van Eva had ik dit niet aangedurfd. Eva bedankt voor de vlotte samenwerking.

 

Vragen over de verhuisscan

Waarom is een verhuisscan gratis?

Om jou op weg te helpen met de eerste stappen. En dat vind ik ontzettend leuk om te doen! Daarnaast is het belangrijk dat er een klik is tussen ons, zowel voor jou als voor mij. Verhuizen is al stressvol genoeg, niet waar?

Ik kijk met je mee en geef je houvast en tips. Je weet waar en hoe je moet beginnen met het organiseren van je verhuizing. Kun je meer hulp gebruiken? Plannen we een eerste werksessie, waarin we samen aan de slag gaan.

Wat kost hulp bij de verhuizing?

Dat hangt er vanaf wat je precies wilt. Daarom is deze verhuisscan er juist. Zodat ik kan kijken wat er allemaal moet gebeuren. En wat je zelf wilt en kunt  doen en waar ik je mee kan helpen.   Bekijk hier mijn pakketten. Bij grotere klussen spreek ik, in overleg, een uurprijs af.

Ik woon niet dichtbij Den Bosch, wat nu?

Misschien kan ik de afspraak combineren of doen we de afspraak telefonisch. Dat doe ik vaker en dat kan ook goed. Laat het je niet weerhouden de verhuisscan aan te vragen. We kunnen vast wel iets regelen.

Wat is het verschil met jou en een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf brengt je spullen van A naar B. Een verhuiscoach geeft je advies en begeleiding en regelt alle zaken die rondom een verhuizing spelen.

Ik weet precies waar jij staat in je verhuizing, wat voor jou spannend of moeilijk is en wat er allemaal nog geregeld moet worden.  Zowel voor, tijdens als na je verhuizing.