Workshop: Opgeruimd verhuizen doe je zo!

Afgelopen week 2 workshops gegeven bij ZomerschoolSAS (stichting actieve senioren). Twee volle groepen met geïnteresseerde deelnemers. Het doel is om mensen naar huis te laten gaan met een eigen opruimactieplan. Zodat ze weten hoe en waar ze thuis kunnen beginnen. Ook te gebruiken als verhuizen nog een toekomstbeeld is. Dat is gelukt.

Gedurende de ochtenden zag ik de zin om te beginnen groeien bij mensen. Heerlijk om te zien. Goeie energie en vibes in de groepen!

Een greep uit de reacties:
• Dank je wel dat je mijn man enthousiast hebt gekregen om te gaan opruimen
• Mijn opruimactieplan ga ik op de koelkast hangen en ga ik mee aan de slag
• Dat stap voor stap in stukken knippen werkt echt goed. Het wordt overzichtelijker zo
• Op gang geholpen met goeie tips
• Nieuwe ideeën opgedaan, heel zinvol om hieraan deel te nemen
• Nieuwe inzichten gekregen
• Zin gekregen om thuis te gaan opruimen

Deze workshop ga ik vast nog eens vaker geven. Blijf op de hoogte via de Vier Seizoenen of via Facebook.